Belföld

Fodor is beújított nőileg

2007. április 6., -

Nemcsak Kóka János, hanem ellenfele is viszonylag friss kapcsolattal a háta mögött vágott neki a pártelnökségért folyó csatának. Fodor Gábor ugyan riválisával ellentétben nem verte nagydobra, hogy új barátnője van, de az utóbbi időben már rendszeresen együtt mutatkoztak, többek között az SZDSZ-es tisztújításon.

Fodor Gábor képviselői vagyonbevallása szerint még mindig második feleségével, Czeizel Barbarával és két gyermekükkel él egy háztartásban, de mostanában már egy új barátnővel az oldalán jelenik meg társasági és politikai eseményeken.

Kamillára egy Judit a válasz

Az SZDSZ néhány szavazattal alulmaradt elnökjelöltje a jelek szerint nem akart médiaeseményt csinálni a váltásból, pedig a dolog már az elnöki kampány előtt ismert volt szűk körben, sőt a juj.hu bulvárlap már a filmszemle januári megnyitója előtt a Kongresszusi Központ kapujában levideózta a pár csókváltását, de Fodor nem akart nyilatkozni a kettejük között lévő kapcsolatról. A fiatal, jelentős hajzuhataggal rendelkező hölgy, a hírek szerint R. Judit a diszkréció ellenére időközben több helyen is nyíltan mutatkozott Fodorral, sőt, a szabad demokraták küldöttgyűlésén a sorsdöntő szavazásnál sem a feleség, hanem ő volt ott, hogy támogassa Gábort.


Fotó: juj.hu

A kamerák ott azonban inkább a Kóka János mellett feszítő hölgyre, Kamillára voltak kíváncsiak. A gazdag gazdasági miniszter röviddel pártelnöki ambícióinak bejelentése előtt tárta fel friss kapcsolatát a Blikkben. A miniszter egyébként szintén egy hosszú házasságot, és egy gyereket hagyott hátra, hogy aztán a Szulák show-ban határozottan leszögezhesse: "azt hiszem, szerelmes vagyok".

N;
hirdetés
N;