Magánszám: új show a tv2-n

2003.02.27. 18:27
Az Emil Rulez frontembere vezette show kifejezetten a kereskedelmi tévékkel szemben kritikus közönséget célozza meg.
Március 12-től kéthetente szerdánként új showműsor jelentkezik a tv2-n. A Magánszám című, a talkshow és a stand up comedy elemeit ötvöző produkció műsorvezetője Hajós András, aki az Emil Rulez együttes frontembereként vált ismertté.

Hajós András
A tv2 márciusban több új műsort is bemutat, részben már a reality show-k utáni időszakra készülve. A Magánszám a csatorna közleménye szerint a városi és fővárosi értelmiségieket, fiatal felnőtteket célozza meg, azokat, "akik általában kritikusan szemlélik a kereskedelmi televíziók műsorait." Ezt a célkitűzést szolgálja többek között a műsorvezető személye, "antisztár" karaktere.

A show első vendégei Jancsó Miklós, Scherer Péter, Mucsi Zoltán, Geszti Péter, Postási Juli, Ganxsta Zolee és Szabó Győző lesznek, a színpadon zenekarok is fellépnek.

Kockázatos reality

Mint ismeretes, a január elején, szinte várakozás nélkül újraindított Való világ felülkerekedett a nézettségi versenyben az első szezonban győztes világlicenszen, a tv2-n futó Big Brotheren, amelynek második sorozata csak egy hónappal később startolt. A BB nézettsége javulásnak indult ugyan, ám a fiaskó jelzi, hogy kockázatos lehet egyetlen műsorra alapozni egy csatorna sikerét. Az Index információi szerint mindazonáltal a reality show továbbra is részét képezi majd a tv2 stratégiájának, de az esetleges változásokról az adó vezetői még nem nyilatkoznak.