Hajós András távozik a tv2-tõl

2003.09.30. 16:58
Mégsem indul újra a Magánszám a tv2-n, miután Hajós András hétfõn távozott a csatornától. A mûsorvezetõ az Indexnek elmondta, nincs megállapodásuk másik televízióval, és legkorábban januárban jelentkezhet új mûsorral.
A korábbi hírekkel ellentétben mégsem indul el októberben a Magánszám, amelynek sugárzását nyár elején függesztette fel a tv2. A csatorna akkor felbontotta eredeti szerzõdését Hajóssal, illetve a mûsort készítõ Filmimpexszel, ám abban állapodtak meg, hogy késõbb új szerzõdést kötnek. A Magánszám felfüggesztését a tévé azzal indokolta, hogy nézettsége elmaradt a szerzõdésben vállalttól. A talkshow-t 500-800 000-en nézték, amíg át nem került a késõ esti mûsorsávba.

A tv2 új ajánlata viszont már nem felelt meg Hajósnak, ezért úgy döntöttek, távoznak a televíziótól, így a Magánszám végleg megszûnik. Hajós és csapata - köztük Dr. Debreceni László - elmondása szerint el akarta kerülni a lassú elhalást, s inkább a mûsor megszüntetését választották, mint az éjféli vagy vasárnap déli sugárzást, majd a lassú elhalást.

Hajós az Indexnek úgy nyilatkozott, nincs megállapodásuk másik tévével, a tv2-tõl békében váltak el, a szakítást ezúttal nem követik perek. "Nem átigazolás történt, a szerzõdésünkben vállalt kötelezettséget teljesítjük, beleértve a moratóriumot is", mondta a mûsorvezetõ. Emiatt legkorábban januárban indíthat új mûsort, ha erre lehetõséget kap valamelyik csatornán.