'Teljesítem a kívánságokat, Dévényi Tibi bácsi lettem'

Interjú Niki Beluccival

2003.10.10. 20:40
Egy évig pornózott mindössze, mégis legendává vált; az év felfedezettjeként vonult vissza. Az idei Erotika Kiállításon is kápráztatta a nagyérdeműt, produkciójáról felsőfokokban beszélnek. Egyébként lemezlovasként lép fel mostanában, ő az Orgazmix lelke, előadásai hamisítatlan összművészeti technoerotikus show-k.

Pornósztárként kezdted, lemezlovasként folytattad. Hogy jött ez?

Abbahagytam a pornót, majd két, két és fél hónappal később döntöttem úgy, hogy DJ leszek. Csak a nevemnek köszönhetem a fellépéseket, ezért nem is változtattam meg. Öt hónapja csinálom. Még van fél évem, háromnegyed évem ahhoz, hogy profi legyek. Ennyit adok magamnak. Kezdő vagyok, nem tagadom. De azért egy bulit végig tudok vinni.

Milyen zenéket játszol?

Inkább technót. Egy kicsit keményebbet, de olyan keményet nem lehet, mint például a Hyperspace-en. Mindenkit nagyra tartok a magyar DJ-k közül, de nincs, akit példaképnek tekintenék. A külföldiek közül Rusht, Timo Maast, Tiestot szeretem. De ők se példaképek. A pornóban se volt. Úgy csinálom, ahogy érzésem szerint egy fiatalnak kell az adott produkció. Teljesítem a kívánságokat, Dévényi Tibi bácsi lettem.

Meglehetősen erotikus töltésűek a fellépéseid...

Ketten megyünk: egy DJ, a Mozsó, meg én. Két lány elkezd táncolni; toplessben, vagy ahogy akarnak. Vagy egy vibrátoros, vagy egy vetkőzős show-t adok elő mellé. Nem végig, de ha olyan a hangulat, akkor toplessben nyomom a zenélést.

Emlékeim szerint korábbi bulikban szintén nekivetkőztél: tavalyi Parádé Bónusz, tavaly októberi Hyperspace... Milyen ihletésből jött akkor?

Nem tudom... Szeretem, ha néznek, illetve, ha másoknak tetszik valami. Nagyon jó feeling. A szexualitásra mindig szükség van. Én így csinálom, ez a trükköm. Ha jó a buli - legyen az techno, vagy sláger - akkor így is, úgy is imádják.

Hány filmben szerepeltél egyébként?

Ötvenben biztosan. Majdnem egy évig pornóztam, meg lettem csinálva rendesen. De se öregekkel, se nagyon nagyfarkúakkal nem vállaltam. Ez volt a baj. Azért színész valaki, mert - ha öreg, ha csúnya a partner - el tudja játszani, hogy neki milyen jó. Én nem. Még szép pasikkal se ment.

Színésznek érezted magad?

Persze, tudok játszani, de hosszú távon ez nem működik így. Hogy akkor álljunk le, akkor kezdjük újra, amikor mások mondják.

Mire emlékszel vissza a legpozitívabban?

Az utazásokra. És a forgatás is viccesen telik: vágjuk a pofákat, hülyéskedünk.

Kikkel szerettél együtt dolgozni?

Frank Gunnal, Dóri Attilával, meg egy Mark nevű londoni fiúval. Kovi volt a menedzsrem, de nem volt olyan szerződésem, hogy csak az ő filmjeiben, hogy minden hónapban hatszor.

Miért hagytad abba?

Volt egy barátom, miatta. Éreztem, hogy nekem ez így nem megy, és ő is úgy állt hozzá, hogy inkább hagyjam abba, bár nem mondta. Megkaptam az év felfedezettje díjat, aztán az év felfedezettje bejelentette, hogy köszöni, többet nem. Olyan helyszínre volt szükségem, ahol mindenki hallja. Jobban érzem magam azóta.
Februárban még megcsináltuk A bujaság kertjét, azóta viszont nem vagyok hajlandó kamerák elé állni. Azaz se fiúval, se lánnyal, csak egyedül. Show-kban, meg olyan filmekben, ahol egyedül maszturbálok. Maximum egy szintén maszturbáló lány lehetne mellettem.

Férfi vagy női közönségnek?

Inkább férfiaknak. Szerintük két lány szép együtt, tetszik nekik. Szerintem nem szép. Ugyanolyan, mintha két fiú szeretkezne. Nem tudom, hogy a fiúk miért szeretik a leszbi nőket.

Miért filmezik annyit a női maszturbációt, és miért nincsenek filmek a férfi maszturbációról?

Pedig kellene, hogy legyenek. Részemről, szeretem nézni, ha az aktuális párom veri a farkát, hogy csúnyán fogalmazzak.

Milyen az ideális pornófilm?

Nem az, amikor hatan dugnak egy szerencsétlen nőt, meg nem állandóan popsiba. Szóljon a szerelemről, az erotikáról! Nem kell hatvan póz. Férfiaknak, nőknek is az lenne az izgató és a nem megszokott, ha szerelmespárok csinálnák.

Láttál ilyen filmet?

Nem. Ezért akarom én elkészíteni.

Rendezőként?

Igen. Bár egy szerelmespárt nagyon nem is kell rendezni. Rájuk kell bízni. A kamerát természetesen figyelném, de a színészek dolgába nem szólnék bele.

Sokat beleszólnak amúgy?

Igen, egyfolytában. Jobban fordulj ki, jobban szopjál, kezdj el szopni, ne csak nyalogasd... Unalmas, ha hatvanadszorra veszik fel ugyanazt a pózt.

Nézel pornófilmet?

Néha, de akkor is kritikus szemmel.

Hogyan látod a magyar pornót?

Szünetet kellene tartani, mert mindenhol a szex és a pornó megy már. Egy ideje szinte minden csak erről szól. Uncsi, hogy az újságokban állandóan meztelen nőket látsz. Valami újat kéne kitalálni.

Erre törekszel a fellépéseiddel?

Talán az új, hogy zenélek közben, ami azért nem annyira megszokott egy lánytól. Ráadásul, ha jó a hangulat, akkor levetkőzöm, vibrátorozok. Úgy, hogy közben - ellentétben sok pornóssal - nem vagyok beképzelt, nem szálltam el magamtól. Páran azt se tudják már, honnan jöttek.

Kiből lesz jó pornósztár?

Akinek jó nagy a szája... Kovi mindenkiből sztárt tud csinálni. De fontos, hogy a lány is jól nézzen ki, legyen kisugárzása. Tudjon szerepelni, mutassa úgy az arcát, ahogy a néző szeretné látni. Én nem voltam jó pornósztár.

Kit tartasz nagyon jó pornószínésznek?

Michelle Wilde-ot. Michelle tud játszani a kamerával, a fiúkkal, a lányokkal. Biztos jó színésznő Rita Faltoyano is, de még egy filmjét se láttam. Nem akar sztár lenni itthon.

Mennyire nehéz feldolgozni, hogy egyik pillanatról a másikra sztárokká váltok?

Nem könnyű. Eleinte abszolút jól hangzik, hogy sztár vagy, de fél éven belül aztán kiderül, visszaüt, hogy mennyire tudtad feldolgozni. Michelle-nek például könnyű. Úgy látszik, ő bírja; színésznek született. Én viszont nem akarom, hogy megunjanak. Olyat kell produkálni, amiért évek múlva is emlékeznek rád. Nem elég, hogy ott állsz, hogy írnak rólad, hogy kiteregeted az egész magánéletedet, és közben semmi újat nem mutatsz fel.

Rád emlékezni fognak tíz év múlva?

Remélem. Most megy a zenélés, de előbb-utóbb kitalálok valami nagyon fullos dolgot. Még nem tudom, mit, viszont senki nem fogja elfelejteni.

Esetleg az Orgazmix-szal?

Az egész végül is a Spigiboy és a Mozsó szüleménye. Egy CD, erotikus hangokkal, köztük az enyémmel. Slágeres, funkys zenék. Klip is készült, de nem szerepelek benne.

Meglepő.

Én is meglepődtem, de nem. Lesz viszont egy I Wanna Fuck, amiben már szerepelek. Muszáj szerepelnem benne. Erotikus műsor lesz belőle szerintem. Ezzel a címmel csak az lehet...
Az Orgazmix után Techno Lady partiturnét, lemezbemutatót csinálok majd. Még nem tudom, mi lesz, talán helikopteres, tűzijátékos bemenetel.

Tartottál már szexuális felvilágosítást is.

Bizony, Kazincbarcikán egy művelődési házban, elvileg tizennyolc éveseknek, egy szexológussal. Másfélórás műsor volt. Azóta kaptam egy meghívást, egy másik helyre. Folyamatban van.

Hallgat rád a közönség?

Ha az én időmben egy úgymond sztár, vagy egy jó pali tart felvilágosító órát, figyeltem volna. Amikor bejön egy idős hölgy, senki nem kérdez tőle, mert kiröhögik. Ha meghívnak egy pornósztárt, feltételezik, hogy nemcsak nagy a szája, hanem tudja is, miről beszél.

Milyen korosztály látogatja a bulijaidat?

Tizennégytől a huszonhatig mindenki. Nem egyforma zenét játszom, ezért más mindenhol a korosztály.

Hogyan kerültél a partiközegbe?

Régebben nem jártam bulizni. Nem voltam jó tanuló, se szófogadó kislány, de nem vonzottak a partik. A tavalyi Budapest Parádéra és a Bónuszra se mentem volna el, ha a barátnőm nem hív. Nagyon tetszett, elkaptam a vonalat, és onnantól kezdve nincs megállás. Amikor mondtam a húgomnak, hogy DJ leszek, sírt a röhögéstől. Mondta, hogy hagyjam abba, mert nagyon béna vagyok. Később viszont, hogy jó, jó, ő bízik bennem. Napi három-négy órákat gyakorlok, próbálom összeszedni a zenéket. Soha nem rakom össze előre a szettet. Attól függ, hogyan reagál a közönség. Igényes zenét igyekszem játszani nekik.

Pornó után, DJ-zés közben, nem gondolsz arra, hogy más jellegű filmekben szerepelnél esetleg?

Persze, jó lenne, de mire betanulnám a szöveget... Tanulom a DJ-zést is, később meg ügyvédnő szeretnék lenni. És az lesz a fizetség, hogy szétteszem a lábam, a férfiak meg kinyalnak. Ne vedd azért komolyan! Ez egy hosszútávú terv, huszonnyolc éves koromra szeretném, ha megvalósulna. Amikor úgy érzem, hogy kiöregedtem a lemezlovasságból.