Keresés

Részletes keresés

Wágner úr Creative Commons License 2000.01.02 0 0 49
Persze az sem ártana, ha mindazt, amit írtál bemásolnád, mondjuk, ide, a 2000 januáriak közé, mer'hogy volt itten valami italozás ebből az alkalomból és állítólag mos' má' másik évben iszunk... :))) Egészség!
Előzmény: algernon (48)
algernon Creative Commons License 2000.01.02 0 0 48
Ideje, hogy én is megtegyem, Hiszen évek óta olvasom, igaz, nem dumáltam bele.
szeretettel üdvözlök mindenkit,
1949, skorpió, nős, két lyány terelgetője,
távközlési fősuli, elvetélt gyógyszervegyész,
optimista világnézet (nagy szó manapság, mert semmi okom nincs rá (8:-)
a BBS-eken felnőtt nemzedékhez tartozom, és olyan embereket tanítottam számítástechnikára, akiknek addig ez inkább nyűg volt. Most rendszergazda vagyok. Itt igyekszem senkit nem megbántani.

Gini Creative Commons License 1999.12.31 0 0 47
Ril!
Naigen..én is mindenből versenyt csinálok...
vajh' honnan is ismerjük egymást??? :)))))
Előzmény: Ril (42)
kriiis Creative Commons License 1999.12.31 0 0 46
szevasztok,
séma a szokásos; tobb hónapos olvasgatás, majd engedve az ellenállhatatlan késztetésnek -regisztrálás... :-)
amúgy leányzó lennék, férjes és lányos, mindkettő csúcs. a hétkoznapjaimat egy fősulin töltöm, kettős szerepben. némi tartózkodással be is fejezném a magamról árasztott infókat; első nekifutásra én is beérem másról ennyivel. a konkrét élmény az igazi; esetleges eszmefuttatásaim úgyis majd magamról beszélnek... ;) a késöbbiekben tárt fülekkel/szemekkel -hogy is...? :-)- várom a kedves érdeklődőket.
egyébként mindenevő vagyok, és utólag/előre is szeretném elismerésemet kifejezni a Tasztal nb társaságának. pozitív élmények elsöprő többségben.
udv
kriiis
ps.: kontaktálásra fel! ;-)
beduin Creative Commons License 1999.12.30 0 0 45
Söröt? Az jó, ha még ezen a bolygón megesik, és Heineken a böcsületes neve. Amúgy középkor, 28, rendőrpárti délvidék. Egyenruhások előnyben. Valahol, kettesben.
Előzmény: Wágner úr (-)
hóember Creative Commons License 1999.12.30 0 0 44
Látogass el a BAK-topicba! Szeretettel várunk.

hóember, a házigazda

Előzmény: Ril (41)
Ril Creative Commons License 1999.12.30 0 0 43
Imádom és nem imádok.
Bocs
Előzmény: Ril (42)
Ril Creative Commons License 1999.12.30 0 0 42
Jaj!
Majd el felejtettem.
Imádok a masszázst. Technikák érdekelnek.

És mindenbol versenyt csinálok (majdnem mindenbol).

Előzmény: Ril (41)
Ril Creative Commons License 1999.12.30 0 0 41
Mivel már vagy egy hónapja (vagy több) ráakadtam az indexre megértettem a bemutatkozás szükségességét. Ím:
1973. Fickó. Legfontosabb az életében, szerelem, szex. Aztán igazi, mély barátságok, sok közös élménnyel, VILÁGNAGYKÉRDÉSEITFESZEGETO beszélgetésekkel. Érdeklodése kiterjed még az alábbi témákra:
Földrajz minden ága, utazás (autóstoppal együtt), vallások, kultúrák, történelem, csillagászat, pszichológia, szociológia, magyar nyelv.
Vallása: nincs. Vonzódik a keleti vallásokhoz (ezért szereti a Mátrixot). Szeretné leküzdeni minden félelmét, de nem megy neki.
Zene : MÁSFÉL!!! Amúgy housetól Queenen, Metallicán, Rage against the machine-en keresztül Wagnerig bármi szóba jöhet.
Meló: marketing. Közben próbálkozik egy tanárképzo és egy közgazdasági foiskolával, amirol bohém élete miatt korábban lemaradt.
Fejelágya benövoben, de még nem elveszett.
Jegye: Bak, vízönto hatásokkal, aszcendens: Halak.
Különben meg baromi nyitott vagyok mindenre.
Csá!
Előzmény: Gini (23)
Asenki Creative Commons License 1999.12.28 0 0 40
Sziasztok!

Röviden:
Kor:33
Nem:hím (állítólag)
Kb. 1 éve olvaslak benneteket (a haver mentéseiből) , de a net hozzáférést a modemmel karácsonyra kaptam az Életem Állítmányától.
A többi úgyis majd kiderül!

Előzmény: Wágner úr (-)
Gini Creative Commons License 1999.12.28 0 0 39
didé..örök hála az infóért!
Végig olvastam az eddigi hozzászólásaidat..fura mód rokonlelkek vagyunk... Én is mindenáron író szeretnék lenni..ezért rendithetetlenül beküldöm a könyvemet és a novelláimat ha lehetőségem adódik rá...azonkivül állásfoglaltam én is az "igazság" mellett..:)) Fura nem?
Előzmény: didé (38)
didé Creative Commons License 1999.12.28 0 0 38
A VF egy monogram. Vavyan Fable-t...akarja.
Előzmény: Gini (36)
ciju Creative Commons License 1999.12.27 0 0 37
Na,itt az ideje,hogy én is bemutatkozzam. Ez az első hozzászólásom (úgy láttam ez nem szokás itt...).De legalább lepipáltam Rosalindát (mármint korban.. )! Mert én még CSAK
11 ÉS FÉL éves vagyok! A neten kb. fél éve lógok folyamatosan (minden nap),de főleg chatolni szoktam, de most ebbe is beleolvastam,és megtetszett,szerettem volna hozzászólni.
Hobbim az olvasás, és persze a TV nézés!!! Egyelőre ennyit rólam,(remélem) majd a hozzászólásaimból kiderül a többi. Ja,és a nicknevem a becenevemből származik,ami Juci,
és könnyen kitalálható,hogy a ciju ennek a fordítása.

SZIASZTOK!

Előzmény: Gini (36)
Gini Creative Commons License 1999.12.26 0 0 36
Didé.. minden asszociációs készségemet latba vetve sem jövökre rá mit takar a VF..:))
Fedd fel előttem plíííííííz....! :))
Előzmény: didé (35)
didé Creative Commons License 1999.12.26 0 0 35
Hm,
talán a legjellemzőbb szavam. Körülbelül hetvennyolcban születtem, a szüretelés hónapjában. Így bemutatkozni sohasem szoktam, inkább sejtetem magam. Ihletet mindtőletek kaptam. Író akarok lenni - ismétlés a tudás atyja, sőt, anyja is - ezért rengeteg mindent megteszek. Majdnem mindent. Leginkább egy múlt századi harmicas remetének tartom magam, holott ezzel csak ijesztgetek mindenkit. Nem tudom ki mindenkinek vagyok a szemefénye, lehet, csupán egy hunyódó visszfény vagyok.
Didé. Hm. Kosztolányi jelenti számomra az irodalom magyar csúcsát. Követője lettem. Kisebb korában a Dezsőt, Didé-nek mondta s mivel általában Kosztolányival kötnek össze, a becenév rámragadt egy kicsit módosítva. Didé lettem. Ha nem is épp eredeti, tetszeni tetszik.
A neten főként eme helyet látogatom s tegyük félre a reklám helyét. Echo-val a filozófiai fúrumon küzdök, gondolkodom rajta, hogy nyitok egy külön topicot csak, only, kizárólag nekünk. Igaz, a kutya sem kíváncsi rá, mégis úgy érzem, hogy a nyilvánosságra tartozik amin morgolódunk.
Kedvenc olvasmányim közé tartozik az irodalom többsége, főként a franciák. Határt nem szabok, mivel író szeretnék lenni, rengeteget olvasok. Hm. Az újságírás mellett könyvtárban dolgozom, honlapunkat szerkesztem.
Közlési ingerem hatalmas. Főként írásban. Hm.

Gini, te kis VF más!

YOSSarian Creative Commons License 1999.12.26 0 0 34
Haller ;-)
Yoss ( Odu, Yossarian, )
kor: 28
labmeret: 42
ja 176cm/67 kg
elvalt, 1 gyermek apja...
na kb ennyi...
Frisco Creative Commons License 1999.12.23 0 0 33
Szeva!

'67-es him, kezdo halorago

Most ennyi, a tobbi ugy is kiderul a beszolasokon keresztul

Na tsa!

Előzmény: Wágner úr (-)
antforce Creative Commons License 1999.12.21 0 0 32
Hogy ezentul en is be legyek............

Szoval 24 eves vagyok, imadok kotozkodni, vitatkozni, foleg ertelmetlen dolgokrol, nem szeretem a szamitogepeket habar ezzel foglalkozom, egyetlen nagy hobbym van, az autohifi.

Wágner úr Creative Commons License 1999.12.21 0 0 31
Nana, te csak ne vágjál föl itten a rekordokkal :)))

Akad itt azér' más rekorder is, még akkor is, ha valamiér' eltűnt mostanába' és a honlapja sem él má'...

Előzmény: Rosalinda (29)
sihuhu Creative Commons License 1999.12.21 0 0 30
23 leszek márciusban, nemem hím, nevem Zoli, de senki sem hív így. A DOTE ÁOK 5.éves hallgatója vagyok. Hobbim a neten csüngés, sci - fi könyvben és filmben, és általában a mozi. Az Internettot/Indexet és fórumait már 4 éve olvasom, de eddig nem szóltam hozzá, egy hónapja regisztráltattam magam.
Rosalinda Creative Commons License 1999.12.21 0 0 29
megkésve bár, de remélem még idöben jöttem bemutatkozni, pedig már vagy jo egy hónapja pötyögök itten, és nyitok hülyébbnél hülyébb topicokat.
Rosalinda lennék, becsületes nevem meg katalin, de azt kifejzetten utálom, szóval ha valaki ki akar készíteni, akkor nyugodtan hívjon katának
13 éves vagyok, és asszem ezzel én tartom az index fiatalsági rekordját. pestmegyei vagyok, és mint minden értelmes 13 éves lény tanulok,(akarom mondani:tanítanak) ráadásul nem is akárhol, hanem egy német gimiben valahol a 12. kerben.
hobbim az van egy rakás, mint plö, sportok minden mennyiségben, (röpi(bse), rocki(muskétás egyesület), kosár(sulicsapat), sí és snowboard télen az ősökkel, ) valamint az egyéni idegesítés minden mennyiségben, azt aki éppen az utamba kerül. ennyit rólam,

Rosa

MrWolff Creative Commons License 1999.12.21 0 0 28
Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam. (Ahogy a többiek bemutatkozásait olvasom, itt mindenki azt írja le, amire büszke, (pl. BMW-m van, a Sváb-hegyen lakom, stb.) vagy, hogy milyen jó tulajdonságokkal rendelkezik, de a rosszakról senki sem szól. Ennek mi lehet az oka?) Tehát ilyen kissé dicskedos stílusban: 34 éves, BME-n végzett szoftverfejleszto vagyok. Nos vagyok és van egy tök-jó-fej 10 éves fiam, akire büszke vagyok. Elég jól beszélek németül. Gazdagréten lakom, van egy Fordom (kedvenc színészem Harison Ford), bár inkább én is BMW-t szeretnék. Szeretek olvasni, zenét hallgatni, moziba járni, bár az utóbbi idoben inkább csak videóról nézek filmeket. Egyre jobban kedvelem a komolyzenét, a haus és reeve (így kell írni?) stílust viszont nem szeretem. Ezen kívül jöhet minden. Kedvenc filmjeim: Ponyvaregény, Alkonyattól pirkadatig, Anny Hall, Forrest Gump, Good will hunting, Keresztapa. Skorpió jegyben születtem, ezekre jellemzo valamennyi rossztulajdonsággal rendelkezem (önzés, önfejuség, stb.) Egyre inkább kezdem megérteni azt a Woody Allan-tol klasszikussá vált mondást, miszerint "nem szeretnék olyan klubhoz tartozni, amelyik engem elfogadna tagnak". Szívesen eszem jó kajákat, és szeretem a jó bort. Néha eljárok squash-olni. Telente Olaszországban szoktunk sízni. Szeretem a Heti 7-est. Kevesebb barátom van, mint szeretném. Nagyjából ennyi.

Boxer Creative Commons License 1999.12.17 0 0 27
Nos tisztelt Wágner Úr, hát legyen:

Én vagyok az Internettóról kitiltott Berci6.
Azt hiszem ennyi elég is lenne önmagában. Szeretem a sört, van feleségem, két nagykorú gyermekem.

Valóban haragszom az Internetto moderátorai, és teljhatalmú hölgyeire.

Franjo Creative Commons License 1999.12.17 0 0 26
Franjo vagyok, slobo voltam, a jelszavam elhagytam.
Amúgy a látszat csalik. Na, HáDnéZzem ki mit írik.
kheops Creative Commons License 1999.12.17 0 0 25
!kotzsaizS
a fenti jelszót ne próbáljátok megfejteni-lehetetlen!
a fórumot kb. 1hónapja olvasgatom szorgosan(a szemem 4dp.-t romlott azóta...)
a bemutatkozás:készült:1974.07.09,típ:férfi,szavatosságát megőrzi:..?,teljesítmény:min0.5LE,
a viszontlátásra!

SuperBee Creative Commons License 1999.12.16 0 0 24
Na nézzük...
Him, 19 és Budapesti...
Egyébként még tanul, és reméli, hogy még egy öt évig fog is.

Érdeklődik minden iránt, de föként filo, matek, és irodalom... (Jól összejöttek mi? :)) )

Na rólam ennyi elég, ha valaki meg akar ismerni, akkor majd ugyis megismer...

Gini Creative Commons License 1999.12.16 0 0 23
Hát jöjjön aminek jönnie kell..:))
31 éves nőstényt takar a nickem.
Index függő vagyok...ezenkivül imádok írni, festeni. Elég nagy a pofám, de ez az őszinteségből adódik asszem. Huhhh most jövök rá mekkora feladatra vállakoztam evvel a karakterizálással. Virtuális lényem pont olyan mint a real, ennek ellenére a Matrix a kedvenc filmem. Imádom a U2-t,de mindenevő lévén a house-on keresztül bármi más jöhet, csak legyen elég hangos. Olyan asztalon táncolós tipus vagyok, élvezem az életet. Egy bmw-m van ami egyszerűen versenyzésre termett..és mindig akadnak partnerek az utakon egy jó adrenalin túrához..:)
Asszem sosem fogok lecsillapodni..pörgök mint a motolla...a konditeremben próbálom kipréselni a fölös enerdzsit magamból. Ja igen kedvenc mondatom Frank Herbert Düne-jéből: "A félelem az elme gyilkosa..." És az mschat server #budapest valamint #magyarszavak csatijain csettegek éjjelente...
Rapsonné Creative Commons License 1999.12.15 0 0 22
Akkor én is ...
Rapsonné vagyok, az erdélyi várromról kaptam a nevemet. Rapson nem létezett a legendában, amely a várról szól, de azért én vele vagyok teljes :-)
nyár óta olvasom a fórumot, főleg a szüléses, kismamás, kisbabás topicokat, most ez aktuális. Meglett az eredménye, 3 hónapja kislányom született.
üdv
Rapsonné
Rastaman Creative Commons License 1999.12.11 0 0 21

en is mas regota vagyaok tasztalos, bar inkabb a Kultura kornyeken forgolodom, de, csakugy mint Ni, en most hallok eloszor errol a bemutatkozasdirol...
:)))

Szoval Rastaman vónék, 18 eves, eppen halasztok a BME infon, franciaul es angolul perfectul beszelek (na jo, angolul csak felsofokon..), van egy baratnom( 1enlore csak egy!)
:))

Ebbol mar ki is derult, h fiu volnek, budapesti, meeghozza Svabhegyi (tudod, ott a Normafa alatt)
egy öccs, meg egy nővér (11, ill. 22)

Meg meg sok minden mat is elmondana az ember, csak 1reszt nem jut eszebe, masreszt nem tudom, h erdekel-e ez vkit...
:))

ja, a legfontosabb, csak azert nem emlitettem, mert szamomra mar tok 1ertelmu: 8 eve karatezom, es allitom, h ez mar eletforma!
ezt a vilagert se hagynam abba

Ni Creative Commons License 1999.12.11 0 0 20
3 éve olvasom az Indexet (elődjét)és lassan eljött az ideje, hogy bemutatkozzam:

Nem :Hím
Kor: 30
Családi áll.: Nős
Gyer. száma: Gyerek nincs
Foglalkozás: Informatikus
Egyéb: 5 teknőc
1 kutya
Gk.: Honda
Ital: Bor (vörös), Sör, stb.
Nick: Gyalog galopp
Hobby:állatozás, utazás

Rendőrségi adatok:
Szem.ig. sz: AZ 898874
Szem.sz.: 19912114582
Büntetve: Nem
Pol. nézet: Jobb-közép
Állandó lk: Bp. 1141 &@@}<;; }}}

off
Üdv Wágner úr, az Internettos rendszer összeomlás óta tartozom Neked pár üveg sörrel, lassan pótolom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!