Keresés

Részletes keresés

Sir.Telen Creative Commons License 2009.03.10 0 0 77
bakker, én is pont így....
gregg999 Creative Commons License 2007.11.17 0 0 76
Odamegyek, és megszólitom. Szerintem elég egyszerű.
Liedor Creative Commons License 2007.10.09 0 0 74
"viszont egyszer engem is leszólított egy csaj vadidegenül és én zsigerb?l nemet mondtam, már nem tudom miért, talán csak meglep?dtem. szerintem mindenkinél van ilyen reflex és ezt a reflexet próbálom én megszüntetni 2 perc beszélgetéssel kérdés, hogy meglehet-e?"

Én is ezzel küzdök. Nem sokan szólítanak le amúgy sem (azt mondják nem bátorító az arckifejezésem, de ezen nem tudok segíteni), de olyankor kapásból menekülési ingerem támad, és ez független a leszólító külsejét?l. Hogy hogyan lehetne megszüntetni ezt a reflexet, az emngem is érdekelne.
Előzmény: Sir.Telen (59)
balu2007 Creative Commons License 2007.09.15 0 0 73

Sziasztok

Lenne egy olyan problémám hogy nagyon tetszik egy lány ,de valahogy nem alakul ugy a helyzet hogy óda menjek hozzá!Igazából nem is tudom mit mondjak neki, vagy hogyan közeledjek felé?Kérlek segitsetek.Hétfön lesz egy buli és ott gondoltam megismerkedni vele ,ha tudtok akkor hétföig légyszives segitsetek.Valami bulizos ismerkedési modot ami nektek sikerült (csajok is írjatok)

Mit csináljak inkább beszéljek vele, vagy simulás?

köszönöm

oncilla Creative Commons License 2007.08.07 0 0 72

Egy kolléganőm szerint nagyon jó a rapidrandi. A www.rapidrandi.hu-n lehet jelentkezni. Itt hét nagyjából korodbéli krapekkal ismerkedhetsz meg hétszer hét perc alatt, és csak akkor van telefonszámkiadás, ha kölcsönösen szimpatikusak vagytok egymásnak.  Egyszerűen a nagy számok törvénye szerint itt előbb-utóbb fel kell bukkani valami normális embernek. Bár nálunk közel sem annyira népszerű ez az ismerkedési lehetőség, mint a kitalálása helyén az USA-ban. 

Menj rá az oldalra és jelentkezz.

Egyébként hidd el, hogy nagyon nehéz a dolog, ha nem tartozol azok közé az okos lányok közé, akik a férfiak javát már a 20-as éveikre levadásszák.

Ha nem ölsz bele anya(g)it apait, nem fog menni a dolog.

Ráadásul arról se feledkezz el, hogy a mai pasik imádnak az anyjuk szárnya alatt maradni. Nincs rezsi, közös költség, nem kell gyerekről, feleségről gondoskodni. Nemzetközi kimutatás szerint a fejlett világ férfi lakosságának jelentős százaléka (ha jól emlékszem, 15 körüli) otthon "ragad" szingliként.  A szociológusok ezeket az emberkéket "parazita szingli" meghatározással illetik.  Ezeknek a pasiknak a zöme nem is nyomul. Ül a számítógépe előtt és virtuálisan éli az életét.

 

 

 

Előzmény: gyomnövény (68)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.30 0 0 71
minden lehet művi és pillanatvarázsos: egyszer vártam az oktogonnál és nézelődtem és egy srác mindene egyes zöld lámpánál elindult a zebrán a túloldalra és MINDIG leszólított 1 lányt.... ismerkedőgép?
neten ismerkedni csak kommunikációmentes emberek?????? (több tucatnyi itteni ember mesélt az ottani "élményeiről").
/az igaz hogy nem jó, de nem kommunikációmentesek/
Előzmény: gyomnövény (70)
gyomnövény Creative Commons License 2007.06.30 0 0 70
Tegnap leszólított a buszmegállóban egy roma srác. Nagyon kedves volt, nagyon udvarias. Nem vagyok rasszista, de a cigányok nem az én világom, ezért szintén kedvesen-tréfásan megköszöntem a bókot, de határozottan megmondtam, hogy nem szeretnék vele randizni. Ennek ellenére tőle is nagyon jól esett a gesztus. :)

Én inkább az internetes ismerkedést tartom egy hülyeségnek.
Mert ott minden művi, előre kitervelt, megrendezett, erőltetett. A pillanat varázsa az, ami hiányzik és szerintem ez a szerelem kialakulásához nélkülözhetetlen!
Ráadásul a neten javarészt olyan férfiak keresnek társat, akiknek a szóbeli kommunikáció nagyon nem az erősségük. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni a Néma Leventékkel, sajnálom! :P
Előzmény: gyomnövény (69)
gyomnövény Creative Commons License 2007.06.26 0 0 69
1-3. Igen, én elmennék* azzal, aki külsőre, beszédhangra és egyéb megnyilvánulások alapján szimpatikus. Önző módon arra gondolnék "ma lesz egy jó napom"! :)

*Na azért nem rögtön lakásra, kocsi hátsó ülésére, stb.! Csak egy presszóba fagyizni, kávézni, vagy csak úgy leülni egy padra és beszélgetni. :)

4. Útszéli melósok: teljesen más kategória!

Lehet, hogy ezért maradok totál egyedül, de nekem baromira nem tetszik, hogy manapság a lányok udvarolnak a fiúknak! :PPP Nekem ez nem megy, ebben ragaszkodom a hagyományokhoz és akármennyire tetszik valaki, ÉN nem megyek oda hozzá, tegye meg ő az első lépést! Azért férfi.
Ha jómagam férfi lennék és nem egy könnyű kis entyempentyemet szeretnék, még pofán is verném azt a nőt, aki leszólít! De minimum elküldeném a rákba.
Előzmény: Sir.Telen (59)
gyomnövény Creative Commons License 2007.06.26 0 0 68
Veled ellentétben én nem vagyok dekoratív csaj, úgyhogy örülök minden kis kedvességnek, amit néhanapján kapok!
Az utcai leszólítás kifejezetten jól esik. Mert akkor érzem, hogy valaki meglátta bennem a nőt. Az már más lapra tartozik, hogy legtöbbször olyan pasik szólítanak meg, akik udvariasak, de külsőre egyáltalán nem találom őket vonzónak. Egy icipicit sem. Mert pl. túl sovány, túl magas, egérfogú, ványadt arcú... Vagy nálam sokkal idősebbnek kinéző, ápolatlan... Vagy a kapanyél kilóg a szájából és erős dohányszaga van... :P Ilyenkor persze az is felmerül bennem, hogy ha csak "ilyeneknek" tetszem, akkor ennyit érek én, ennyire nem vagyok vonzó nő?
Mindennek ellenére maga a gesztus, az nagyon jól esik! :) És reménykedek abban, hogy egyszer olyan szólít meg, akit első blikkre szimpatikusnak találok én is.

Zaklatás: az más kategória. Én pl. azt sokkal inkább zaklatásnak élem meg, hogy a szórólap-osztogatók az utamat állják és az orrom alá dugdossák a szemetüket!

Az elsődleges persze a suli, a munkahely, a baráti kör lenne. De ha ezek mind ki vannak lőve, akkor mi marad?

A netes társkeresés szerintem gáz, nekem eddig csupa negatív élményem volt ezzel. :P

A spontán személyes kapcsolatteremtésben ezerszer jobban hiszek. Bárcsak több férfinek lenne bátorsága az utcán leszólongatnia a csajokat! :D
Előzmény: BeastLady (66)
BeastLady Creative Commons License 2007.06.25 0 0 67
ja és az online társkeresőket kihagytam! regelj egyre;)
BeastLady Creative Commons License 2007.06.25 0 0 66
Szia!

Véleményem szerint nagyon gáz az, ha az utcán szólítasz le valakit. Ezt azonnal felejtsd el!
A strand és a bulik valók kifejezetten ismerkedésre, aki pasit, csajt keres magának ebből a célból mennek ide.
Dekoratív csaj lévén nap mint nap leszólogatnak az utcán, és meg kell hagyni iszonyat idegesítő, oltári pofátlanságnak tartom.

Baráti körből, illetve munkahelyről és iskolából próbálj csajt szerezni, ha nem vagy bulizós.

Egy barátnőm sem szereti, ha leszólítgatják, ált hatalmas nevetések között meséljük el egymásnak, hogyan próbálkozott az újabb szerencsétlen, de ott és akkor nagyon idegesítő.
Szerintem erről mihamarabb szokj le, ez más emberek zaklatása.

Max ahhoz menj oda, akivel előzetesen flörtöltél vmit a buszon, egymásra mosolyogtatok.
Ne csinálj magadból hülyét szerintem

További minden jót!

Mellesleg volt olyan fiú haverom, aki eleinte így próbálkozott, ő is csődött mondott aztán végre a sulijából összejött egy csajjal.
Előzmény: Sir.Telen (59)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.29 0 0 65
én rajta vagyok :D
Előzmény: Gyöngy_ (63)
Sir.Telen Creative Commons License 2007.05.29 0 0 64
Szia


Természetesen ezután is simán leszólítanám őt, eddig is ezt tettem..... csak azért kérdeztem tőletek, mert nagyon sovány vigasz az, hogy előbb- utóbb csak összejön, és hogy a nagy számok törvénye alapján el jön a nagyŐ, stb :-)



inkább nézném már a kacérkodó tekinteteket :-)
és a tipikus mosolygást, ahogy egy szerelmes csaj tud mosolyogni, mert annak nem lehet ellenállni :-)

különben tudom, hogy sok a magányos és értelmes lány akiket érdemes megismerni ...
tehát nincs akkora gond....

köszi a többiek levelét is..

üdv
Előzmény: Gyöngy_ (61)
Gyöngy_ Creative Commons License 2007.05.25 0 0 63

Hi!

 

3-as metró rendel... :-))

Előzmény: HA(rd)VER (62)
HA(rd)VER Creative Commons License 2007.05.25 0 0 62
off
egy ilyen hozzáállású és általam bizsergetett Nőt kérnék reggelente a 3-as metróra :)

4-es pontot kipipálnám ... :)
Előzmény: Gyöngy_ (61)
Gyöngy_ Creative Commons License 2007.05.25 0 0 61

Szia!

 

Én semmi problémát nem látok abban, ahogy az ismerkedéssel próbálkozol. Sőt! Bár a férfiak nagyobb része gondolkodna ennyire felszabadultan, amikor arról van szó, hogy egy ismeretlen, nekik tetsző nőhöz kellene közeledni. Én azt tanácsolnám, hogy semmiképp ne add fel, a nagy számok törvénye alapján bele kell botlanod abba az emberbe, aki értékelni fogja a közvetlenséged és mindezeken túl vonzódni is fog hozzád!:-)

 

"Ti elmennétek egy ilyen fiúval, ((akit 4-5ször láttatok és esetleg kb 2szer beszéltetek vele)) például fagyizni egyet délután???? természetesen csak ha finoman, kedvesen és udvariasan kérne rá???"

 

Ha tetszik a fiú, akkor NANÁ! :-))

 

"2. mire gondolnál közben??? (ez is csak felakar szedni vagy: na legyen egy jó napja)"

 

Ha tetszik a fiú, akkor arra, hogy: remélem fel akar szedni! :-))

 

"3. ha elmennél mennyire valószínű, hogy tetszik is (külsőre)??
/máshogy kérdezve csak azzal mennél el aki tetszik??/"

 

Én az a típus vagyok, aki akkor megy el bármilyen első találkára egy férfival, ha több vonzalom van bennem iránta annál, mint amennyi csak egy szimpla barátkozásra lenne elég. Olyan is elképzelhető, hogy régóta ismerek vkit, mondjuk együtt dolgozunk, de nincs köztünk semmiféle bizsergés, és így megyünk el vhová meginni egy kávét pl. De teljesen ismeretlenül, csak akkor, ha van bizsergés.

 

"4. tudom, hogy sok utszéli melós zaklatja/beszól a nőnek, de mit tennél ha egy rendes /hozzádillő/ fiú bókolna neked hirtelen vadidegenként?"

 

Én jelenleg pont egy ilyen szitura várok...:-))

Hadd kérdezzem meg, ha most újra lenne egy olyan helyzet, hogy egy ismeretlen, neked tetsző lány leszólítani, akkor mit tennél?

 


 

 

 


 

Előzmény: Sir.Telen (59)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.25 0 0 60

Szia!

Te egy intelligens és szimpatikus Férfi vagy az irásodból ez jön le Nekem.

 

1.Mivel Én közvetlen Nő vagyok nem jelent problémát ha pár mondat után elhív egy Férfi fagyira vagy kávéra./ez nem azt jelenti h könnyen kapható vagyok./

 

2.Mire gondolnék?Nem szoktam kombinálni,hagyom hogy történjenek a dolgok,max arra hogy örülök hogy Velem akar.:)

 

3.Ez a tetszés dolog annyira sokrétü.Mert tetszhet emberileg ahogy megszólit,fogalmaz,udvarias,és nem tolakodó,és tetszhet ha vonzódom hozzá.

Tulajdonképpen nem feltétlenül csak azért töltenék el vele 1-2órát mert a külseje fogott meg.

 

4.Igen értek már engem is incidensek,mint utcai melósoktól.De azokat tudni kell kezelni.

A bókolás mindenkinek jól esik,persze ha azt diszkréten és udvariasan teszik.

Ha az illető ne jön be,illedelmesen le kell "koptatni".:)

 

Velem rendszeresen metrón ismerkedtek,múlt időben,mert férjnél vagyok.

Szóval sosem volt kinos szituációm,mindig adtam jeleket ha akartam többet a szemezéstől,és akkoris ha nem.

 

Sok sikert a Nőkhöz!:)

 

Előzmény: Sir.Telen (59)
Sir.Telen Creative Commons License 2007.05.25 0 0 59
hi

leírnám, hogy én hogyan ismerkedem, mert néha komolyan elgondolkozom azon, hogy vmit rosszul csinálok.... ezért kedves hölgyek légyszíves segítsetek mert lassan válságba kerülök.... és a tanulmányi eredményeim rovására megy a nőtlenség.. :-(

20éves vagyok, de a diszkós stílus már most sem nagyon jön be, ezért nem erőltetem....

általában a szimpatikusabb csajokat sikerül megkörnyékeznem, és beszélek is velük néhány szót pl buszmegállóban meg kérdezem, hogy nem ment-e el ez a busz? régóta vár-e, ilyesmi Pl. könyvárban is van már egy-két bejáratott csajszi, akivel figyeljük egymást....

az 1. kérdésem:

Ti elmennétek egy ilyen fiúval, ((akit 4-5ször láttatok és esetleg kb 2szer beszéltetek vele)) például fagyizni egyet délután???? természetesen csak ha finoman, kedvesen és udvariasan kérne rá???

2. mire gondolnál közben??? (ez is csak felakar szedni vagy: na legyen egy jó napja)

3. ha elmennél mennyire valószínű, hogy tetszik is (külsőre)??
/máshogy kérdezve csak azzal mennél el aki tetszik??/


4. tudom, hogy sok utszéli melós zaklatja/beszól a nőnek, de mit tennél ha egy rendes /hozzádillő/ fiú bókolna neked hirtelen vadidegenként?

a nagy baj az, hogy az egyetemen a szakomon
van még 300 fiú tehát szinte esélyét sem látom annak, hogy egy új lányt megismerjek alaposabban... csak ez a könyelműnek tűnő leszólítgatós dolog tűnik megoldásnak...
viszont egyszer engem is leszólított egy csaj vadidegenül és én zsigerből nemet mondtam, már nem tudom miért, talán csak meglepődtem. szerintem mindenkinél van ilyen reflex és ezt a reflexet próbálom én megszüntetni 2 perc beszélgetéssel kérdés, hogy meglehet-e?

válaszoljatok


köszi

sziasztok


grem2 Creative Commons License 2006.12.30 0 0 56
igen van ez igy
HI-É-NA Creative Commons License 2006.12.30 0 0 55

Asszem lebuktam!:) Megyek-megyek!

Előzmény: batka-manó (54)
batka-manó Creative Commons License 2006.12.30 0 0 54

 

Szia, szia kis Hiéna! Csalinka? Csalinka?  - érted jöttem...  Gyere menjünk most haza!!!  Szeret nagyon a Róka!!! Hogy milyen róka....hááát a batka-róka!!!  :)))

 

Előzmény: HI-É-NA (53)
HI-É-NA Creative Commons License 2006.12.29 0 0 53

Szia!:)

Előzmény: Yv (52)
Yv Creative Commons License 1999.04.08 0 0 52
Néha tényleg nagyon yol esik, ha kellemesen és nem túl tolakodóan udwarolnak. Sok állandó ügyféllel wagyok pajtási kapcsolatban.
De néhány tényleg idegesítő:)
Na én most megyek haza!
bye
Előzmény: beep (39)
vtek Creative Commons License 1999.04.08 0 0 51
bocs beep mar el is tuntettem
beep Creative Commons License 1999.04.08 0 0 50
Nem mintha lenne kozom hozza sok, de ez nem volt tul szep az en IMHOm szerint. Asszem keresek valami hasonszoru topikot es inkabb ott csevegek. Bocsesz.
Előzmény: vtek (48)
beep Creative Commons License 1999.04.08 0 0 49
Vétek lenne igy szet offolni ezt a topikot. Nem gondolod vtek? Inkabb ne is valaszolj, hanem hadd halljuk a holgyeket, hogyan szeretnenek ilyen szimpatikus fiatalemberekkel megismerkedni, mint amilyen te vagy ;-)
Előzmény: vtek (47)
vtek Creative Commons License 1999.04.08 0 0 48
vtek Creative Commons License 1999.04.08 0 0 47
A haveromek csinaljak ezt a home paget:
Hungarian Celebx
vtek Creative Commons License 1999.04.08 0 0 46
Kossz beep en is igy csinaltam csk nem adtam meg neki normalis szoveget tehat nem volt mire kattintani

amugy eljenek a nook

beep Creative Commons License 1999.04.08 0 0 45
HTML gorstalpalo on:

<a href="IDEJA_AZ_URL">ez a link szovege</a>

gyorstalpalo off

Előzmény: vtek (44)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!