Keresés

Részletes keresés

bedos Creative Commons License 2001.11.24 0 0 44
Érdekes velem minden reggel történik nagy dolog, viszont az elég hihetetlen, hogy veled az elmúlt 15 évben nem. :)
Előzmény: terembura (43)
terembura Creative Commons License 1998.08.02 0 0 43
Mindent a maga helyén és a maga idejében. Én irtózom a dumb blondy-któl. Nejem önagysága, ha valamiben biztos akkor nagyon az. Ez megkönnyiti a helyzetem. Nálunk a kis dolgokban ö dönt, a nagyokban én. Szerencsére nagy dolgok az elmúlt 15 évben nem történtek. Úgy intéztem.
Marha unalmas amikor megkérdezi egy férfi a feleségét, hogy hova menjünk moziba és a válasz az, hogy ahova te akarod. Mert ugye mi a francért kérdez az a férfi.
Nekem partnerre van szükségem mindenben.
Ez van.
Feher Tigris Creative Commons License 1998.07.30 0 0 42
sziasztok,
khm. itt tobben nem vettek eszre, hogy mire indult be Pixie. arra, amikor leirtam, hogy szerintem mas a hatarozottsag, es mas az onallosag. ezekutan a cim helyesen 'a hapsik nem csipik az onallo noket'. nekem az a tapasztalatom, hogy a lanyok mind igy tudjak, ugyhogy lehet benne valami. en azert birom az onallo lanyokat, mert a nem onallo lanyok altalaban eleg hatarozottan megprobaljak iranyitani az eletemet. szoval hatarozottak ok, mivel mas dolguk sincs, mint az en idomet, energiamat beosztani. teszik a javaslatokat, hogy mit csinaljak, hogy ok ne unatkozzanak. na akkor mar sokkal jobb valaki, aki lekoti a sajat idejet, es nem nyafog, ha naponta csak 23 orat toltenek vele. sot, egyenesen szeretek buszke lenni a baratnoim eredmenyire. azokat a noket birom, akik akarnak es elernek valamit,amit fel tudnak mutatni. es ez nem karrier. az egyik baratnom kutyat tartott, es addig nem nyugodott, amig bajnok nem lett belole. volt kitartasa, turelme, szeretete a kutyakhoz. es elvezettel lehetett hallgatni orakon at amit a kutyakrol meselt. pedig nekem sose volt kutyam. itteni lanyok: Ti tudtok valami ilyet?
a fentiek tukreben bizony mondom, jo volt megismerkedni Pixievel.
Gen Creative Commons License 1998.07.30 0 0 41
Pixie, Styx
Nem kicsit vagyok rosszindultú hanem nagyon! :))
Az egész "gondolatsorom" onnan indult, hogy Pixie miért pont ezt az "elmegyek egyedül jól érezni magam" példát választotta a határozott nő viselkedésmintájának érzékeltetésére?
Annyira nem tipikus volt a példaválasztás, és ráadásil IMHO köze sincs egy "határozott nő" viselkedéséhez, hogy arra gondoltam, Pixie egy éppen átélt élmény hatására választotta ezt.
Pixie Creative Commons License 1998.07.30 0 0 40
Gen,
Sajnálom, de nem helyes a megoldásod. Sőt, tartom is a topic-címet, ami arra utalt, hogy a férfiak többsége jobban szereti, ha élete párja bizony igényeli, hiányolja őt, (ez még normális is), sőt, kifejezetten elesett és elhagyatott lesz, ha nincs ott a gyámolító, erős hím. Ha együtt vannak és a nő véletlenül tudja, mit akar, netán ezt kifejezésre is juttatja, az elég sok fiúnak nem esik jól, hiszen jobban szeretnek irányítók lenni egy kapcsolatban.
(persze, tudom: általánosítás, és mint ilyen, csak megfelelő fenntartásokkal húzható rá egyes emberekre)
Styx Creative Commons License 1998.07.30 0 0 39
Gen,

Már nemazé', de hogy a jutott neked eszedbe pont ilyesmi az alább leírtakat olvasva? Nincs ebben egy csöppnyi rosszindulat? Vagy saját tapasztalat?

-----

Kedves Redy,

Remélem nem értem félre megjegyzésed lényegét - én mindenesetre nem kívántam minősíteni vagy rangsorolni a "női" célokat. Eszemben sincs például feltétlenül elvárni, hogy egy nő karriert csináljon, olimpiai aranyérmet nyerjen vagy eljusson a Holdra. Ha ezt akarja, ám legyen, tiszteletreméltó a szándéka. De a család meg a gyerek mint cél ugyanúgy megérdemli a tiszteletet, sőt! Én az akaratra helyeztem a hangsúlyt - az önállóság számomra azt jelenti, hogy az ember legyen tisztában azzal, hogy mit akar az élettől, és ne mások mondják meg neki, mit tegyen vagy mit ne tegyen.

Gen Creative Commons License 1998.07.29 0 0 38
Igaz, hogy lefutott már a topic, de én csak most olvastam bele. Figyelmesen elolvasva a témaindító felvetést rájöttem, hogy már maga a cím is offtopic.
A helyzet a következő lehetett. Pixie elment bulizni, meg ki tudja mit csinálni (én itt mozira, stb. gondolok) miközben párja valahol máshol tartózkodott (munka, honvédség, mit tudom én). ezek után Pixie-t felelősségre vonta a párja, hogy ezt miért tette.
Hol a rákban van itt a határozott nő? :-o
Miért nem az a topic címe, hogy lehet-e "félrejárni" egy kapcsolatban? Közelebb állna a vitaindító mondatokhoz!
Redy Creative Commons License 1998.07.29 0 0 37
Styx!
Helyesen láttad meg a dolog rákfenéjét: az olyan határozottságot értékelik a férfiak, amelyiknek előre megfontolt szándékkal elkövetett célok felé törekvésen alapulnak. Na persze nem a férfiak rovására, és lebecsülésével összekötve. Ugye?!:-)
Bár a nők céljai jobb esetben nagyon egyszerűek és kézzel foghatók: család, gyerekek...
A határozottság pedig nagyon nagy előny tud lenni. Sok olyan férfit ismerek akikből ez hiányzik, de ha egy nőben ezt felfedezni vélik sok esetben igénylik is.
Az énrám is eléggé jellemző határozottság majdnem mindig célravezető volt a problémák megoldásában is! Meg az, hogy általában nem tartom vissza a véleméynemet: ami a szívemen, az a számon! ( ha valakinek ez nem tetszik "vessetek a mókusok elé!":-)))
Redy
lisa66 Creative Commons License 1998.07.24 0 0 36
Szerintem a férfiak többsége nem szereti a határozott nôket. Azért, mert a legtöbb hapsi gyenge, ezért saját gyengeségét látj a nô szemében. Vagy éppen macsónak képzeli magát és nem viseli el, ha egy nô a saját feje után megy. Na jó, vannak kivételek is, de túl kevesen. Szerintem ma még mindig egy elég vadkeleti macsó társadalomban élünk. Ez elég szarul hangzik, nem?
Sierra Creative Commons License 1998.07.24 0 0 35
Asszem, alaposan ki lett sevézve a téma. Csak egy dolgot mondhatok : mint határozott nő boldogan irányítom az életünket, de, ha életem párja azt mondja, hogy 8 órára legyek otthon csipkés fehérneműben, hát, bizony be kell vallanom, hogy alávetem magam az akaratának.
Azt hiszem meg kell találni a középutat a vezetés és a "szolgaság" között ahhoz, hogy ne egy papuccsal élj.
M Creative Commons License 1998.07.24 0 0 34
Szerintem 1 határozott és okos
nő az Cool.
De azér én is gyámolíthassam meg ő is
gyámolithasson.
Vagy ez nincs benne egy párkapcsolatban
Szerelemben??
Vagy nem ez a Szerelem??
És 2 en együtt leszünk egy lélek (ugye mint a bibliában is olvasható....) nem ez a cél??
A Tunya nyámnyila alakok (férfiban és nőben)
háát találják meg egymést és boldogok lesznek.
Vagy sem.
Vagy az ellentétek vonzák egymást.
Vagy ki tudja?

Üdv M

Styx Creative Commons License 1998.07.23 0 0 33
Kedves Pixie,

Téged mindig sürgetni kell? Csak határozottan!

Styx, a kevesebbjéből

Pixie Creative Commons License 1998.07.17 0 0 32
Styx, kedves.
Elnézést, nyáron is hó esett, másrészt úgy gondoltam, hogy körbejártuk a témát.
Mindenkinek köszi a hozzászólásokat.
Magam számára a zacc: a fiúk többsége igenis az elesettebb, de legalább is kevésbé önálló sorstársaimat részesíti előnyben. A kevesebbjével pedig éppen most veszem fel a kapcsolatot. :)
Az biztos, hogy határozott és önálló lányoknak nehezebb a dolguk, mert egy sor helyen meg kell felelni, néha viszont igenis vissza kell fogni magukat.
Az, hogy milyen összefüggésben van a kezdeményezőkészség és határozottság, erről a lányokkal több tapasztalattal rendelkező törzsvendégnek kell nyilatkozni.
üdv
pixie
josarien Creative Commons License 1998.07.17 0 0 31
Nem vagy egy kicsit lusta zöldász?
zöldász Creative Commons License 1998.07.17 0 0 30
A szexben kifejezetten kivánatos a kezdeményező nő.
Styx Creative Commons License 1998.07.17 0 0 29
Pixie, kissé mintha hosszúra nyúlt volna a hétvégéd...
Styx Creative Commons License 1998.07.10 0 0 28
Fehér Tigrishez csatlakozva: én az önállóságot még a határozottságnál is fontosabbnak tartom. A lényeg, hogy a nő (megjegyzem, a férfi is, de az egy másik sztori) akarjon valamit magától és az élettől, legyenek olyan céljai, melyek megvalósításáért határozottan kiáll. Az ilyen lány nálam a dobogó legfelső fokán található. De az olyanból nem kérek, aki csak határozott, világos célok nélkül cselekszik és pillanatnyi kedvének megfelelően törekszik az akaratát ráerőltetni másokra. Persze, ha két ember életcéljai merőben eltérnek egymástól, abból nem sülhet ki sok jó, de ott nem a határozottság a probléma.

Éljenek az önálló lányok! (+ Pixie)

Szeles Creative Commons License 1998.07.10 0 0 27
Dudusch!

"Mázlista vagyok, úgy tünik, felnézhetek,
fizikai értelemben is!!! "
mert egy/két fejjel magasabb? ;)

Pixie Creative Commons License 1998.07.10 0 0 26
Most éppen rohanok, épp csak átnyálaztam a hozzászólásokat, de hétfőn én is csatlakozom. Csak két megjegyzés, kissé offtopic:
örülök, hogy ennyiőtöknek van jó ötlete és tapasztalata (mert a tapasztalatból tanulni is lehet ugyebár),
a másik: HOL VAGY, FEHÉR TIGRIS??? :)
üdv és jó hétvégét
pixie-anyó
Laci Creative Commons License 1998.07.10 0 0 25
Én azt szeretném, hogy egy olyan párom legyen, aki pontosan, hogy határozott. Bár amiről tudja, hogy az én dolgom, hogy én jobban tudom csinálni, abban alá rendeli magát (a végső döntést) az én akaratomnak (persze lehet beszólni, hogy így nem lenne-e jobb, de a döntés mindíg az enyém), amit pedig ő tud jobban, azt tudatja velem szelíden, és akkor úgyis rá hagyom. És emellett nagyon okos, és csakazért sem hagyja magát rászedni, ha esetleg olyanom van. + még kézzel lábbal ragaszkodikmindig az igazsághoz (persze tapintatosan és szeretettel), bármit mondjak, bárhogy viselkedjek.
Ez nem társkereső beszólás, csak a véleményem a témáról.

Laci

tusko hopkins Creative Commons License 1998.07.10 0 0 24
Azer Hat.. es Hat.. kozott is van kulombseg...
Nem???
: )
hant Creative Commons License 1998.07.10 0 0 22
nahát!
Sajnos mostanában ritkán jár erre, mert vmi Glóbbal foglalkozik inkább.


Kedves Lajosom (brrr)!
Határozottan felszólítalak, hogy köpjél-nyeljél! Na azért!

De offtopicok vagyunk!

Feher Tigris Creative Commons License 1998.07.10 0 0 21
sziasztok,
en kettevennem, hogy egy lany hatarozott vagy onallo. szerintem: hatarozott, ha sokat dont (mindenrol velemenye van, mindenrol tudja, hogy lenne jo); onallo, ha sokat tesz (nem nyavalyog, ha egyedul van, van sajat hobbyja, idotoltese, tennivaloja az eletben). nekem _nagyon_ onallo lany kellene, de ha ot evenkent osszefutok eggyel-eggyel. ezzel szemben olyan lanybol sok van, aki szivesen dontene sokkal tobb kerdesben, mint amit en elbirok, mindemelett tolem varja, hogy ne unatkozzon es en szorakoztassam (ido, penz, energia persze az enyem).
tehat: onallo lanyok, jelentkezzetek! (lehetoleg gyorsan, mert eppen most jott el az ot ev...)
nahat Creative Commons License 1998.07.10 0 0 20
Hant!

Ki az a Sexpír? szokott a törzsasztalba is írogatni, vagy mi?

nahat

Szörnyeteg Lajos Creative Commons License 1998.07.10 0 0 19
Hant drága!

A sztoridról meg csak annyit, hogy hasonlót már velem is eljátszott egy fickó (persze a férj vagy a partner kimaradt nálam a játékból), először köpni-nyelni nem tudtam, úgy megdöbbentem tőle, de életemben nem vártam még senkit annyira, mint őt akkor. Borzasztóan izgalmasnak találtam. Nagyon szeretem a határozott férfiakat.

Kismókus! Tényleg? Ezt már én is észrevettem egy-két embernél.

Szörnyeteg

Kismókus Creative Commons License 1998.07.10 0 0 18
Nahat!
Igen. Van ilyen. Nem is kevés!

Szörnyeteg Lajos!
Teljesen egyetértek Veled!!! Valaki ( :-))) ) azt mondta, hogy mi hasonlitunk egymásra, illetve, hogy hasonlóan gondolkodunk dolgokról. Hát itt ez most bejött! De tényleg.

hant Creative Commons License 1998.07.10 0 0 17
offtopic on
Kismókusom!
óriási dédelgető karom van! (Fókának csak rövid uszonyszerű mellső végtagja.)
offtopic off

nahát!
Vmi Sexpír is írt erről a Makrancoskodó Katinkában.

Kedves Szörnyi!
Ismerek egy házaspárt, akiknél a férj beosztása +1ezik az Általad említett lábbelivel. Az asszonyka éppen ezért olyan hímekkel csalja, akik ha határozottan azt mondják, hogy 10kor legyen a lakásukon 1 szál harisnyában, akkor mindent +tesz, hogy ott legyen. És még el is hiszi nekik, hogy szeretik.

Skorpió Creative Commons License 1998.07.10 0 0 16
Kedves Szörnyeteg !

Egyetertünk.

Kismókus Creative Commons License 1998.07.10 0 0 15
Igazad vagyon, de forditva is igaz. A nők szeretnek határozottnak és erősnek látszani, mint akinek nincs szüksége a férfiakra, de közben meg az a helyzet, hogy igen szükségük van olyan férfira, aki dédelgeti őket, aki mellett biztonságban érezhetik magukat, akikre felnézhetnek.
Szörnyeteg Lajos Creative Commons License 1998.07.10 0 0 14
Én speciel utálom a tutyi-mutyi embereket. Elég határozott típus vagyok, de nem tartom magam túlemancipáltnak.

Szeretem, ha FÉRFI van mellettem, aki mellett gyenge nőnek érezhetem magam, de a társa is lehetek mind szellemileg, mind egyéb téren. Erősebb kell, hogy legyen nálam, különben vége a varázslatnak. Fel kell néznem rá.

A "gyenge nő" érzést persze a férfinak kell biztosítani. Ha ezt egy férfi belátja, és használja is, kenyérre tudja kenni a leghatározottabb nőt is. De ez persze nem azonos azzal, hogy "hagyd anyukám, majd én megcsinálom, mert te hülye vagy hozzá". Fogadjon el TÁRSának és FÉRFI viselkedésével biztosítsa, hogy NŐ maradhassak mellette. Ő legyen az erősebb (nem fizikailag értem), neki kell hordani a nadrágot, mert ha nem így van, az erősebb karakterű nők (mint én is) könnyen papucsot csinálnak belőlük, és akkor már kinek kell???

ECCERŰEN LEGYEN FÉRFI.

Szörnyeteg

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!